Ανακοινώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ 1

Θέμα: Ευχαριστήρια Επιστολή Χορηγίας

Η Διευθύντρια και ο  Σύλλογος Διδασκόντων  του Γυμνασίου Αγίου Ανδρέα, επιθυμούν να  εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους σε όλους  εσάς τους Κυρίους και τις Κυρίες για την ευγενική χειρονομία σας να ενισχύσετε  το έργο  του Σχολείου μας και συγκεκριμένα την πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής επίσκεψης στα Ιωάννινα και τη Θεσσαλονίκη στις 6-9 Απριλίου 2024.

Με την ευγενική χορηγία σας, μας  δώσατε  την ευκαιρία να προσφέρουμε τη  δυνατότητα στους μαθητές και τις μαθήτριές μας να βιώσουν μία εκπαιδευτική και συνάμα εποικοδομητική εμπειρία και να γεμίσουν από όμορφες εικόνες και μνήμες.

Με τη στήριξή σας αυτή αποδεικνύετε  ότι ευτυχώς, στις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας, υπάρχουν άνθρωποι με υψηλό αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης, προς τους συνανθρώπους! Είναι πολύ σημαντικές αυτού του είδους οι προσφορές που αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία, ενώ παράλληλα δημιουργούν συνθήκες αισιοδοξίας σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές για την υλοποίηση παρόμοιων δράσεων στο μέλλον.

Ειδικότερα ευχαριστούμε τους:

Κυρία Λεβέντη Νέλλη

Κύριο Λεβέντη Άγγελο

Κύριο Βερβεσό Δημήτριο

Κύριο Μαντζουράνη Ιωάννη

Κύριο Τετώρο Ιωάννη

Την εταιρεία ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ 

Την εταιρεία GIOVE TOURIST ENTERPRISES LTD του κυρίου Αθανάσιου Μαρτίνου Το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Αγίου Ανδρέα.