Δράσεις

Έκθεση κατασκευών Τεχνολογίας

φωτο τεχνολ 1

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26-5-2022 έκθεση έργων στα πλαίσια του μαθήματος της Τεχνολογίας με κατασκευές μαθητών και μαθητριών του Σχολείου μας.

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο

Την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των μαθητών / μαθητριών, από τις 11:00 έως τις 13:00 σχετικά με την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Διοργάνωση δράσεων για την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος

Στις 26-1-2022 ημέρα Τετάρτη, κατά την 3η και 4η διδακτική ώρα διοργανώθηκαν σε επίπεδο τμημάτων/τάξεων δράσεις (ενημερώσεις – συζητήσεις) των μαθητών/μαθητριών σχετικά με το Ολοκαύτωμα.

Διοργάνωση δράσεων για τα 40 χρόνια από την προσχώρηση της Ελλάδας στην Ε.Ε.

Στις 23 Δεκεμβρίου 2021 ημέρα Πέμπτη, κατά την 3η και 4η διδακτική ώρα διοργανώθηκαν σε επίπεδο τμημάτων/τάξεων δράσεις (ενημερώσεις – συζητήσεις) των μαθητών/μαθητριών, σχετικά με την προσχώρηση της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Διοργάνωση δράσεων για  την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Διαφθοράς

Στις 9 Δεκεμβρίου 2021 ημέρα Πέμπτη, κατά την 3η και 4η διδακτική ώρα, διοργανώθηκαν σε επίπεδο τμημάτων/τάξεων δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών/μαθητριών κατά της διαφθοράς.

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Σχολείου μας, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, συγκέντρωσαν τον Δεκέμβριο του 2021 είδη πρώτης ανάγκης για το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Συγχαρητήρια σε όλους και όλες για την αξιέπαινη πράξη τους !!!

Διοργάνωση δράσεων για  την Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ

Στις 3 Δεκεμβρίου 2021 ημέρα Παρασκευή κατά την 3η και 4η διδακτική ώρα διοργανώθηκαν σε επίπεδο τμημάτων/τάξεων δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών/μαθητριών για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.

Τηλεδιάσκεψη /ενημέρωση από τον Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα – Μουστού – Μαινάλου και Μονεμβασίας

Στα πλαίσια των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων (και στην ενότητα “φροντίζω το περιβάλλον”) πραγματοποιήθηκε την 5η και 6η διδακτική ώρα της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου 2021 μέσω της πλατφόρμας webex, ενημέρωση και δράσεις ευαισθητοποίησης των μαθητών / μαθητριών σχετικά με τον ρόλο των οικοσυστημάτων, από τον Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα – Μουστού – Μαινάλου και Μονεμβασίας.

Συμμετοχή στο διαγωνισμό των Μαθηματικών “Ο Θαλής

Στις 5 Νοεμβρίου 2021 τρεις μαθητές του Σχολείου συμμετείχαν στον διαγωνισμό των Μαθηματικών “Ο Θαλής”.

Φόρμα αποτύπωσης Σχεδίου Δράσης εκπαιδευτικών στα πλαίσια της αξιολόγησης των σχολικών μονάδων