Αθλητικές Δράσεις

10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 το Γυμνάσιο Αγίου Ανδρέα και το Γυμνάσιο Παραλίας Τυρού γιόρτασαν από κοινού τη 10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού με κοινό σύνθημα: «Η Κίνηση δίνει Ζωή», στο πλαίσιο της συνεργασίας όμορων σχολικών μονάδων, με στόχο την ανταλλαγή βέλτιστων αθλητικών πρακτικών και δραστηριοτήτων.

3 1

Οι μαθητές/τριες  αγωνίστηκαν σε ομαδικά αθλήματα και παρακολούθησαν ένα πολύ χρήσιμο σεμινάριο πρώτων βοηθειών από τη σχολική νοσηλεύτρια κ. Τζαβάρα Ιωάννα καθώς και ενημέρωση για τη σχέση Υγείας και Αθλητισμού από τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Γεωργόπουλο Δημήτριο.

2

Σχημάτισαν με τα σώματά τους τη φράση «ΕΥ ΖΗΝ» θέλοντας να περάσουν το μήνυμα ότι ο αθλητισμός  προάγει αξίες όπως η ομαδικότητα, ο σεβασμός και το ευ αγωνίζεσθαι και συμβάλλει θετικά στην ανθρώπινη ανάπτυξη.

1 1

Στο τέλος εκφράστηκαν εικαστικά αποτυπώνοντας το αθλητικό πνεύμα της ημέρας, ομαδικά, ανά τάξη και έλαβαν από ένα συμβολικό αναμνηστικό δώρο.

4

Ευχαριστούμε θερμά τη διευθύντρια, τους εκπαιδευτικούς, τους/τις μαθητές/-τριες και τον Σύλλογο Γονέων του Γυμνασίου Π. Τυρού για την όμορφη φιλοξενία!

6

Ήταν μια υπέροχη εμπειρία για όλους μας!!

5 1